vineri, 18 decembrie 2009

Concert GAME

In seara asta (18 decembrie), orele 19:00, in sala Studio a U.N.M.B. (str. Stirbei Voda 33), concert de percutie al ansamblului GAME: conducatorul, minunatul Alexandru Matei, profesor U.N.M.B. si studentii sai sau fostii sai studenti.
In program, muzica noua, evident :) : Jovan Zivkovic (Trio per uno), Adrian Pop (Hexagon), Joji Yuasa (Interpenetration II), Liviu Danceanu (Procantus), Halyna Ovcharenko (Invocation of rain).
Invitata: Viorica Vatamanu-Matei (voce).

INTRAREA LIBERA (ca de obicei)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Mirela Momanu spunea...

Craciun Fericit! Sa aveti zile frumoase de sarbatoare!

Sabina Ulubeanu spunea...

multumim, Mirela!
Sarbatori cu fericire si bucurie si tie!